Divendres , 22 Febrer 2019
14902043 - morning in conference room

CICLE DE CONFERÈNCIES DE L’ÀMBIT DE LA SEGURETAT

El dia 8 de noviembre tindrà lloc a la Sala d'Actes del Col·legi d'Advocats de Manresa la conferència "VALORACIÓ DELS CANVIS INTRODUÏTS PER LA L.O. 1/2015 DE MODIFICACIÓ DEL CODI PENAL", amb les ponències de l'Il·lm. Sr. José M. Del Amo, Jutge Degà dels Jutjats de Manresa, Il·lm. Sr. Ramón Menac, Fiscal en cap de l'àrea de Manresa, Il·lm. Sr. Abel Pié, Degà de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Manresa, i Sra. Montserrat Morros,  Cap de la Secció Jurídica-Administrativa de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Manresa.

CICLE DE CONFERÈNCIA DE L'ÀMBIT DE LA SEGURETAT

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca