Dijous , 28 maig 2020

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA “GESTACIÓ SUBROGADA: DRET O EXPLOTACIÓ REPRODUCTIVA”

Publicació Diari Regió7 "GESTACIÓ SUBROGADA: DRET O EXPLOTACIÓ REPRODUCTIVA", organitzada per la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Manresa, el Col·legi de Metges de Barcelona i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya - Delegació Manresa Catalunya Central.

https://www.regio7.cat/fet-divers/2019/06/19/collegi-dadvocats-debat-sobre-gestacio/551940.html

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca