Dijous , 28 maig 2020
3d small people - Mediator, Isolated white background

INAUGURACIÓ DE LES JORNADES DE MEDIACIÓ 2019-2020. UNA APROXIMACIÓ AL FUTUR DE LA MEDIACIÓ, LA COMUNICACIÓ NO VIOLENTA APLICADA A LA MEDIACIÓ

La Comissió de Mediació del Col·legi inaugura les Jornades de Mediació 2019-2020, amb la Jornada "Una aproximació al futur de la mediació, la comunicació no violenta aplicada a la mediació", que tindrà lloc el dia 11 d'octubre, de 16:00 a 20:00 h.

Inscripció

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca