Dijous , 28 maig 2020
Business meeting

CONVOCATÒRIA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA – 27 DE MARÇ DE 2020

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa ha acordat celebrar la Junta General Ordinària el divendres 27 de març de 2020, a les 12:30 hores en primera convocatòria i a les 13:00 hores en segona convocatòria, a la seu del Col·legi.

ORDRE DEL DIA

Primer.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta

Segon.- Lectura, discussió, i en el seu cas, aprovació del balanç definitiu i liquidació del pressupost de l’exercici 2019.

Tercer.- Precs i preguntes.

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca