Dijous , 28 maig 2020
20611104 - 3d people - man, person with warning sign

SERVEIS MÍNIMS PER ALERTA SANITÀRIA COVID-19

Davant la situació extraordinària d'alerta sanitària, i als efectes d'evitar la propagació del virus COVID-19, les oficines del Col·legi d'Advocats de Manresa romandran tancades al públic durant el període d'alerta.

La comunicació amb aquest Col·legi es podrà fer telefònicament, al 93 872 15 63, o per mitjans telemàtics, www.icam.net / col.legi@icam.net.

 

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca