Dissabte , 13 juliol 2024

II CONCURS FOTOGRÀFIC

El Col·legi d’Advocats de Manresa organitza el II CONCURS FOTOGRÀFIC DIGITAL, sota el hastag #ICAMANRESA22, amb motiu de la celebració de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats i advocades.

El Concurs, que s’iniciarà el dia 1 d’abril i finalitzarà el dia 10 de maig, a les 23:59 h, serà obert a la participació de totes les persones amb perfil a la xarxa social Instagram i seguidors/es de @icamanresa, perfil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa.

Les persones participants publicaran al seu perfil d’Instagram fotografies relacionades amb la cultura de la pau, acompanyades del hastag #ICAMANRESA22. Cada concursant podrà participar amb tantes fotografies com desitgi, sempre que compleixin els requisits establerts en les bases del concurs.

D’entre totes les fotografies publicades, un jurat constituït a tal efecte seleccionarà i decidirà les tres fotografies guanyadores, valorant la qualitat, creativitat, originalitat i execució artística. Els noms de les persones guanyadores seran publicats a la pàgina web del Col·legi d’Advocats de Manresa i en els comptes d’Instagram, Facebook i Twitter.

Les persones guanyadores seran proclamades el dia 13 de maig durant la celebració de l’acte organitzat pel Col·legi d’Advocats de Manresa, de benvinguda als nous col·legiats i noves col·legiades incorporats durant l’any 2022, als que els serà imposada la toga com a distintiu de la professió i se’ls farà entrega de la insígnia de bronze del Col·legi d’Advocats de Manresa; i de reconeixement als col·legiats i col·legiades que celebren 25 anys d’incorporació en el Col·legi, als que els serà entregada la insígnia de plata del Col·legi d’Advocats de Manresa; i d’homenatge a aquells col·legiats i col·legiades que hagin complert 50 anys de col·legiació en el Col·legi, als que se’ls atorgarà la insígnia d’or del Col·legi d’Advocats de Manresa, que se celebrarà a Mon Sant Benet, a les 19:00 h.