Diumenge , 25 octubre 2020

Servei d’Intermediació en Deute de l’Habitatge

Aquest mes de maig el Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per posar en  funcionament un Servei d’Intermediació en Deute de l’Habitatge (SIDH), amb la finalitat de prestar un servei als ciutadans que es trobin amb dificultats de pagament dels préstecs hipotecaris dels seus habitatges habituals, així com prestar un assessorament i intermediació entre la part deutora i l’entitat financera.

El servei es realitzarà a l’edifici de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Manresa, situat a la Ctra. de Vic, i a la seu del Consell Comarcal del Bages, situat al Carrer Muralla de Sant Domènec, 24, els dimarts d’11 a 14 hores i de 15:30 a 17:30 hores.

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca