Dijous , 28 març 2024

Cara a cara sobre el 9N

La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya conjuntament amb el nostre Col·legi organitza un debat amb experts per analitzar els esculls legals de la Consulta.

 

L’acte El cara a cara del 9N a Manresa comptarà amb la participació de Susana Beltrán, professora de Dret Internacional Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i vicepresidenta de Societat Civil Catalana, i Josep M. Vilajosana, Catedràtic de Filosofia del Dret, degà de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i coordinador del col·lectiu Praga.

El debat serà moderat per Marc Marcè, periodista i director de Regió7, i Verònica Cuevas, Tresorera de la nostra Junta de Govern.

 

Per tal d’aconseguir la major participació ciutadana, l’organització ha convidat a assistir a una fila zero als representants de les entitats Societat Civil Catalana (SCC), Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana (ANC), així com també els partits polítics amb representació parlamentària (CiU, PSC, ERC, IC, CUP, PP i Ciutadans).

 

L'acte  serà el proper dimecres, dia 22 d’octubre a l’Auditori de la Plana de l’Om, a les 20h, i està previst que finalitzi a les 21. 15h.