Dilluns , 27 maig 2024

Exposició II Concurs de Pintura Ràpida

El passat dia 19 d’octubre es va celebrar, al hall dels Jutjats de Manresa, la inauguració de l’exposició del II Concurs de Pintura Ràpida organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa.

Els llenços exposats són obres que han estat realitzades per pintors de reconegut prestigi i novells, propers a la localitat del Bages, que van participar al concurs de pintura organitzat pel Col·legi, el passat mes de juliol. Tres de les obres que formen part de l’exposició es van premiar.

Els llenços quedaran exposats durant un mes al hall de l’Edifici Judicial perquè aquells que visiten diàriament o no l’Edifici Judicial de Manresa puguin gaudir d’aquestes obres i, d’estar interessats en la seva compra, podran ser adquirits pel valor indicat pel pintor al Col·legi d’Advocats de Manresa.

 

DSC_0062

DSC_0059

DSC_0039

DSC_0038