Dijous , 28 març 2024

EL GOVERN ANDORRÀ VISITA EL COL·LEGI D’ADVOCATS DE MANRESA PER TRACTAR SOBRE ELS PROCESSOS DE MEDIACIÓ EN L’ÀMBIT JUDICIAL

El Col·legi d'Advocats de Manresa explica als representants andorrans com es gestiona la mediació a Manresa.

Manresa des de fa anys, és capdavantera en procesos de mediació. Des del Col·legi d'Advocats de Manresa es tramiten anualment més de 200 sol·licituds de mediació, de persones que volen resoldre de forma pacífica a través de la mediació la problemática que puguin tenir.

Aprofitant l’experiència del Col·legi d’Advocats de Manresa, que des de l’any 2002 va obrir un centre de mediació a dins el Col·legi, el govern andorrà ha enviat una delegació a Manresa, encapçalada per la Secretària d’estat de Justícia i Interior, la Sra. Eva Descàrrega Garcia, i la Directora del Departament de Justícia i Interior, la Sra. Maria Geli Rissech.

En la reunió s’ha aprofundit sobre com es segueix el procés de mediació, des del seu inici, a partir de la visita que fa al Servei d’Orientació a la Mediació del Col·legi d’Advocats de Manresa, una persona interessada en fer una mediació, així com tots els passos que es segueixen fins a la finalització d’aquest sistema de resolució de conflictes.