Dilluns , 27 maig 2024

III Concurs de Pintura Ràpida del Col·legi d’Advocats de Manresa

L’advocacia, com a professió que intervé en l’àmbit de la justícia, vetlla perquè es respectin els drets més essencials de les persones. Per això, el III Concurs de Pintura que organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa el proper dia 10 de juny de 2016, i que porta per títol “Drets humans i valors”, ret homentatge a tots aquells que d’una manera o altra pateixen la vulneració dels seus drets fonamentals. Pensem en els que són perseguits en els seus països d’origen per motius ideològics o religiosos, que tenen dret d’asil. En els més desafavorits, que tenen dret a disposar d’un habitatge i a rebre els subministraments bàsics. En els infants, que tenen dret a no patir assetjament en les seves famílies i a les escoles. En les dones, que tenen drets reproductius i sexuals, i a no patir explotació sexual. En la gent gran, que tenen dret a l’autonomia personal i a l’atenció a la dependència. En els assalariats, que tenen dret a un treball digne i a la garantia d’uns ingressos mínims. En els estudiants, que tenen dret a una educació de qualitat, gratuïta i accessible als estudis superiors. En els detinguts i presos d’arreu, que tenen dret a no patir tortura o altres tractes o penes cruels, inhumans o degradants. En definitiva, a tots nosaltres, per més semblants o diferents que siguem.

Podeu consultar les bases del Concurs Bases de dades III Concurs de Pintura Ràpida ICAManresa