Dilluns , 27 maig 2024

EXPOSICIÓ III CONCURS DE PINTURA RÀPIDA ORGANITZAT PEL COL·LEGI D’ADVOCATS DE MANRESA

El Col·legi d’Advocats de Manresa inaugura el dia 26 d’octubre l’exposició del III Concurs de Pintura Ràpida sobre els Drets Humans i valors.

La celebració del concurs, que va tenir lloc el passat mes de juny, i on es van presentar disset obres realitzades per pintors de reconegut prestigi, novells i propers a la localitat del Bages, va concloure amb l’elecció de tres guanyadors, que van ser premiats durant l’acte institucional de la festivitat col·legial, el dia 16 de juny.

Els llenços que van participar seran exposats durant un mes al hall de l’Edifici Judicial perquè aquells que visiten diàriament o no l’Edifici Judicial de Manresa puguin gaudir d’aquesta magnifica exposició, que ret homenatge a tots aquells que d’una manera o altra pateixen la vulneració dels seus drets fonamentals.

Les persones interessades en l’adquisició de qualsevol de les obres exposades podran efectuar la seva compra pel valor indicat pel pintor al Col·legi d’Advocats de Manresa.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper dia 26 d’octubre, a les 12:00 h, al hall dels Jutjats de Manresa amb la presència del Degà del Col·legi d’Advocats de Manresa, Il·lm Sr. Abel Pié Lacueva, i del Jutge Degà dels Jutjats de Manresa, l’Il·lm. Sr. Jose Manuel Amo Sanchez, entre d’altres autoritats