Dilluns , 27 maig 2024
37758223 - social media buttons on keyboard

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DRETS HUMANS SOBRE LES CONSEQÜÈNCIES JURÍDIQUES DE LA DIFUSIÓ NO CONSENTIDA D’IMATGES A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DRETS HUMANS  A JOVES SOBRE LES CONSEQÜÈNCIES JURÍDIQUES DE LA DIFUSIÓ NO CONSENTIDA D’IMATGES A TRAVÉS DE XARXES SOCIALS.

La Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Manresa, en col·laboració amb centres d'ensenyament de Secundària i Batxillerat de la comarca, inicia una campanya de conscienciació adreçada a joves, d'edats entre els 12 i 18 anys, sobre les conseqüències jurídiques que comporta la difusió no consentida d'imatges íntimes en xarxes socials.

La campanya s'iniciarà el dia 15 de desembre, amb la sessió que realitzaran membres de la Comissió de Drets Humans a l'Escola Paidos, de Sant Fruitós de Bages, en la que es projectarà a alumnes de 3r i 4t d'ESO el curtmetratge “Share” (“Compartir”), produït l’any 2014 pel Col·legi d’Advocats de Granollers, amb la col·laboració de l’escola de cinema Nou Prodigi. Aquest film està concebut amb una clara finalitat pedagògica i educativa, i planteja altres subtemes, com la violència de gènere, el bulling o les addiccions a l’alcohol i a les drogues.