Diumenge , 25 octubre 2020

El uso del pienso anticonceptivo para controlar la población de palomas

En aquest enllaç podrás llegir l'article que s'ha publicat en el blog del Dret dels Animals de la web del Consejo General de la Abogacáa Española, redactat per la Presidenta de la Comissió de Drets dels Animals de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manres.

 

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca