Divendres , 29 març 2024

II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació

Els propers dijous 21 i divendres 22 de juny 2018 es celebra a la ciutat de Tortosa el II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació.

Compromesos amb la formació continuada i fent efectiu el compromís de difondre la Mediació i altres sistemes alternatius de resolució de conflictes, el Consell de l’Advocacia Catalana torna a organitzar aquest II Congrés amb el convenciment que el contingut i format serà profitós per als assistents.

Pel que fa al contingut del programa d’aquest Congrés, a banda de les ponències centrals, que interessen tant a persones mediadores com a no mediadores, hem incorporat 3 franges horàries amb 4 tallers simultanis. En el moment de la inscripció, els assistents han d’escollir un total de 3 tallers segons els coneixements sobre mediació i l’especialització professional de què disposin.

El preu de la inscripció, que inclou la formació, els materials que facilitin els ponents, el certificat d’assistència, l’esmorzar dels dos dies, el dinar i la pausa del cafè del dijous, la visita guiada del casc antic de Tortosa i el sopar informal del Dijous 21 de juny, a les 21 h, al restaurant Lakinoa, és:

  • Inscripció al Congrés: 100 €.
  • (Opcional) Dinar del divendres 22 de juny, a les 14.45 h, al restaurant Lakinoa (Passeig de Joan Moreira, 24B, Tortosa). Preu: 18 €.

Les inscripcions s’han de fer en línia a través del web. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa (https://ceim.cicac.cat/programa/) , els tallers o les inscripcions, podeu contactar amb nosaltres trucant al telèfon 934 875 068 (de dilluns a divendres de 8h a 15 h) o bé per correu electrònic a ceim@cicac.cat

Conscients que les places d’estacionament a Tortosa són limitades i que els desplaçaments entre les diferents seus i els hotels són curts, l’organització ha previst noliejar autobusos de la Companyia HIFE que realitzaran el trajecte Girona-Barcelona-Tarragona amb destinació a Tortosa i el trajecte de tornada a aquestes ciutats per l’import de 15€ en total per passatger.

No te’l pots perdre!