Diumenge , 25 octubre 2020
wooden judge's hammer on a law book near scale, law and justice concept

JUDICI DE LA LLUM 2020 “JUDICI DEL TALENT I L’EXPERIÈNCIA”

El Col·legi d’Advocats de Manresa celebra, per tercer any consecutiu, i dins dels actes de la Festa de la Llum, el Judici de la Llum 2020, aquest any conegut com “El Judici del Talent i l’Experiència”. Serà el dimarts 18 de febrer, a les 18 hores, a la Sala els Carlins, de Manresa (c/ de la Sabateria, 4-6), obert al públic.

 

L’alumnat de 4t d’ESO de tres centres educatius de la ciutat, Institut Cal Gravat, Escola L’Ave Maria i Col·legi La Salle de Manresa, faran d’advocats i advocades en un judici real, en defensa de les diferents posicions del litigi.

 

Amb aquest acte, el Col·legi d’Advocats de Manresa pretén fomentar la imatge i el prestigi de la professió a la ciutat.

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca