Dimarts , 16 abril 2024
42069060 - webinar illustration. online education and training. distance learning

JORNADA “EL DRET D’ACCÉS A L’ATESTAT EN DEPENDÈNCIES POLICIALS”

Amb motiu del Dia de l'Advocacia Jove, que se celebra el 31 d'octubre, el Grup d'Advocats Joves de Manresa, amb l’objectiu de reivindicar el paper de l'advocada i de l'advocat jove, visualitzant i reconeixent l'alta qualitat del seu servei, tant en l'àmbit privat com al torn d'ofici, organitza la jornada formativa “El dret d’accés a l’atestat en dependències policials”, amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Manresa i Joves Advocats de Catalunya, que es podrà seguir en directe el dijous 4 de novembre, de les 19:15 a les 20:30 h, prèvia inscripció per correu electrònic a grupadvocatsjoves@icam.net.

La formació serà impartida per l’I·lma. Sra. Rocío Pérez, exmagistrada del Jutjat d'Instrucció n. 3 de Manresa, l’Il·lm. Sr. Ramon Menac, Fiscal de Manresa, i pel Sr. Joaquin Griñó, Cap de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà ABP Bages.  Els tres ponents parlaran de la informació essencial que té dret a rebre el detingut en el moment de la seva detenció, per tal de garantir l'exercici del dret a la tutela judicial efectiva i de determinar l'actuació de cadascun dels professionals que intervenen en aquest procés, tot generant un espai de debat i reflexió jurídica sobre la matèria.

Informació addicional.