Dissabte , 13 juliol 2024

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “FURTS, ROBATORIS I DEFRAUDACIONS”, DE L’AUTOR IL·LM. SR. JOSÉ MANUEL DEL AMO

La Comissió de Formació del Col·legi d’Advocats de Manresa, amb la participació de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, organitza el proper dia 10 de juny, a les 18:30 hores, la presentació del llibre "FURTS, ROBATORIS I DEFRAUDACIONS”, amb referència al RD Llei 1/2021, ,de l’autor Il·lm. Sr. José Manuel del Amo Sánchez, Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona, President de la Secció 6a Penal.

Durant la presentació, que anirà a càrrec del Sr. David Casellas Roca, Degà de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Manresa i President de la CRAJ del Consell de l’Advocacia Catalana, i del Sr. Rogeli Montoliu Casals, Degà de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Vic i President de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, es realitzarà una entrevista a l’autor del llibre, a càrrec del Sr. Jesús Alonso Burgos, lletrat col·legiat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa. La moderació de la presentació anirà a càrrec de la Sra. Mercè Torras Palà, Presidenta de la Comissió de Formació i membre de la Junta de Govern de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Manresa.

La presentació es podrà seguir a través de la plataforma ZOOM, prèvia inscripció:

I de manera presencial, a la seu de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Manresa, prèvia inscripció:

Les places presencials seran limitades, i es reservaran per ordre d’inscripció, per garantir les mesures de seguretat contra la COVID19.