Dissabte , 13 juliol 2024

CAFÈ DE DRETS HUMANS – L’EDATISME, DISCRIMINACIÓ DE LES PERSONES GRANS.

Dins el cercle de trobades de Comissions col·legials i en motiu de la celebració del dia internacional dels drets humans, el proper dia 12 de desembre, a les 15:30 h, tindrà lloc el col·loqui sobre “L’edatisme. Discriminació de les persones grans”, que tindrà lloc a la seu del Col·legi i comptarà amb la participació de:

Sr. Josep Ramon Mora, en representació de la Plataforma en defensa de les pensions públiques i drets de les persones grans.

Dra. Cristina Pardo, metgessa de Sant Andreu Fundació.

Sra. Eva Lozano, treballadora social de Sant Andreu Fundació.

Durant aquesta trobada s’aboradaran temes relacionats amb l’edatisme institucional a les lleis, els problemes que les persones grans pateixen amb la digitalització, de la soledat, dels estereotips negatius de l’envelliment i, en general, de l’exclusió en tots els àmbits: familiar, social, intel·lectual.