Dijous , 30 maig 2024

CELEBRACIÓ DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, FEM-NOS VISIBLES!

La Comissió de Violència sobre la Dona i Igualtat d'aquest Col·legi, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, fa una crida a les col·legiades perquè el proper dia 8 de març comparteixin una foto seva a les xarxes socials, ja sigui al despatx, a la sala del tribunal o allà on es trobin treballant , fent servir el hashtag #advocadespel8m i #8M, i etiquetant a a aquest Col·legi (@icamanresa), per tal de reconèixer i destacar el treball i la diversitat  de les dones advocades, que desenvolupen un paper fonamental en la cerca i promoció de la justícia i la igualtat al món de l'advocacia, i a la societat en general.

Els col·legiats també poden participar compartint una foto on es mostri un missatge o imatge per la igualtat, amb el mateix hashtag.

Cartell.