Dilluns , 17 juny 2024

PROGRAMA SANT RAIMON DE PENYAFORT 2024

El Col·legi d’Advocats de Manresa celebra el proper dia 10 de maig la festa de Sant Raimon 2024, que tindrà lloc a la sala "WOW" de Manresa. Durant l’acte es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades, que rebran la toga de mans dels seus padrins; es farà l'entrega d'insígnies de plata als col·legiats/des que celebren el seu 25è aniversari de col·legiació; es presentaran els/les guanyadors/es del II Concurs Musical "Les veus a judici", que interpretaran durant l’acte la seva peça musical, i acabarem la vetllada amb el tradicional ball de cloenda. A més, durant els dies previs a la celebració s'organitzaran diversos actes i activitats, formatives, esportives, musicals, entre altres, que podeu consultar al programa de Sant Raimon 2024.