Dilluns , 17 juny 2024

TAULA RODONA “MESURES JURÍDIQUES DE SUPORT A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT”

El dia 8 de maig, a les 18:30 h, es celebrarà a la seu del Col·legi la Taula Rodona “Mesures jurídiques de suport a les persones amb discapacitat”, dins dels actes de Sant Raimon 2024.

Durant la mateixa es tractarà sobre els aspectes pràctics que ve comportant la implementació de la Llei 8/2021, de 2 de juny (i el Decret català transitori 19/2021), pels quals es va reformar la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat en l’exercici de la seva capacitat jurídica. Aquesta reforma ha implicat un canvi total de model, on prèviament hi predominava la substitució en la presa de decisions, per un que es basa en el respecte a la voluntat i el desig de la persona, posant a les persones amb discapacitat en una situació d’igualtat en els procediments jurídics.

A la taula participaran l’Il·lma. Sra. Alba Conill Tort, Fiscal de l’àrea Manresa-Igualada, el Sr. Jordi Muñoz Iranzo, Advocat SEAV del Bages, la Sra. Carla Ferrete Martín, Treballadora social de la Fundació Santa Maria de Comabella, i la Sra. Eva Ribó Fenollós, Advocada, Exdegana de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

INSCRIPCIONS.