Dilluns , 17 juny 2024

EL CAFÈ PENSANT EN LA JUBILACIÓ

Quan comencem a exercir, durant tota la nostra trajectòria professional i quan s’acosta el final, sempre tenim present la mateixa qüestió: com hem de gestionar els estalvis, com els hem d’invertir perquè ens rendeixin i ens donin seguretat en arribar a la jubilació. Per això, l’Àrea d’Economia-Tresoreria del Col·legi d'Advocats de Manresa organitza El Cafè pensant en la jubilació”, un espai de reflexió per interactuar, fer-nos preguntes i trobar respostes.

El Cafè es celebrarà el dia  9 de maig de 2024, a les 15,30 hores, a la seu del Col·legi d'Advocats de Manresa, i forma part el programa d’actes de Sant Raimon 2024.

Durant la trobada, comptarem amb la participació de l'Excma. Sra. Antonieta Martí Teruel, Advocada, Degana del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, en el seu moment tresorera del seu Col·legi i actualment tresorera del Consell de l’Advocacia Catalana, experta fiscalista i que té les idees molt clares en relació a aquesta qüestió.