Dissabte , 13 juliol 2024

CAFÈ DE LES COMISSIONS. LA PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL.

L’Àrea d’Economia-Tresoreria del Col·legi organitza el proper Cafè de Comissions, que tindrà lloc el dia 13 de juny, a les 15:30 h, a la seu del Col·legi, i durant el que es tractarà sobre les condicions particulars de la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil, així com de les seves cobertures.

Durant la trobada comptarem amb la participació del Sr. Josep Santasusana Ribó, administrador i Soci del Grup Santasusana, corredoria d’assegurances de la pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil professional.

Durant la trobada les persones assistents podran exposar qualsevol qüestió o dubte, que resoldrà el professional convidat, i, com ja és habitual, compartir continguts d’interès fent un cafè entre companys/es.