Dilluns , 17 juny 2024

CELEBRACIÓ FORMACIÓ JURÍDICA “CRIMS DE GUERRA. VULNERACIÓ DE DRETS HUMANS I EL SEU ENJUDICIAMENT EN INSTÀNCIES INTERNACIONALS”

El passat dia 6 de juny es va celebrar a la seu del Col·legi d'Advocats de Manresa la jornada "Crims de guerra. Vulneració de Drets Humans i el seu enjudiciament en instàncies internacionals.", formació que també es va poder seguir en format online, a càrrec de l'advocat Sr. Jordi Palou Loverdos.

Formació jurídica especialitzada en matèria de tràfic d’éssers humans i de crims de guerra i contra la humanitat, que els Col·legis de l’Advocacia, amb la col·laboració dels referents col·legials especialitzats en la matèria, organitzen amb l’objectiu de facilitar la detecció i assistència de víctimes de tràfic d’éssers humans i de crims de guerra i contra la humanitat, adreçades especialment als lletrats/des que presten el servei de torn d’ofici i assistència i Servei d’Orientació Jurídica.