Dissabte , 13 juliol 2024

NOVA DATA CONFERÈNCIA FISCALITAT APLICADA AL DRET DE FAMÍLIA

La Comissió de Formació del Col·legi d’Advocats de Manresa organitza la conferència “FISCALITAT APLICADA AL DRET DE FAMÍLIA”, que es celebrarà el proper dia 19 de setembre, a les 18:30 hores, en format presencial a la Sala d’actes del Col·legi (St. Joan Bpta. La Salle).

El dret tributari afecta a totes les branques del dret, si bé en unes, com el dret matrimonial, la seva incidència és transcendental. La programació d’un divorci, la negociació entre les parts i la redacció d’un conveni matrimonial, s’ha de fer amb coneixement profund de les repercussions tributàries. La seva ignorància pot comportar conseqüències molt desagradables. En aquesta formació es facilitaran nocions clares de les repercussions tributàries en ruptures matrimonials i dissolució del patrimoni comú.

Participarà com a ponent la Sra. Reyes Soler, advocada especialitzada en dret fiscal i tributari explicat tant en l’àmbit de família com en el de successions.