Dissabte , 13 juliol 2024

El Col·legi

Benvinguts i benvingudes.

La nostra casa gran que és el Col·legi d’Advocats de Manresa us obre les portes a aquest espai virtual perquè hi entreu, us hi endinseu i així conegueu millor qui som, una gran família de persones que estimem la nostra professió.

L’advocacia institucional manresana i bagenca sempre ha estat exponent màxim de servei a la ciutadania amb els millors mitjans que ha tingut a l’abast, i en els temps que corren, encara més. Aquest espai d’intercomunicació electrònica n’és un bon exemple. Aquí podreu veure els serveis que us dona el Col·legi, les seves funcions públiques i privades, les activitats que realitza i les notícies que genera.

La nova web és també i sobretot, una eina digital útil per a les advocades i els advocats d’alta al Col·legi. En la seva àrea d’accés restringit podreu realitzar tràmits i comunicacions de forma ràpida i segura, evitant desplaçaments. Coneixereu tota la formació presencial i on-line que el Col·legi us posa a disposició. Tindreu accés gratuït a bases de dades jurídiques. Podreu gestionar el vostre correu electrònic professional. Sabreu els requisits d’inscripció als serveis públics remunerats d’assistència jurídica gratuïta. Obtindreu passis de presó de forma senzilla, ó descàrrega d’atestats policials, entre moltes altres possibilitats.

Tanmateix, com que la nostra vocació sempre és la de tenir els braços oberts, les persones professionals del dret que vulgueu col·legiar-vos amb nosaltres trobareu d’un cop d’ull la forma de fer-ho. Totes i tots hi sereu benvingudes.

Animeu-vos, visiteu el nostre espai virtual, gaudiu-lo i de ben segur que en traureu profit.

David Casellas Roca

Degà de l’II·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa