Dijous , 22 octubre 2020

Advocacia Jove de Manresa

El GRUP DE L’ADVOCACIA JOVE DE MANRESA és una agrupació d’Advocats i Advocades inscrits/es en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa, constituït al si d’aquest, a l’empara del què disposa l’article 64. 3 de l’Estatut General de l’Advocacia.

Les finalitats del Grup són la representació i defensa dels interessos legítims dels Advocats i Advocades Joves, així com la realització de totes aquelles activitats de caràcter professional, formatiu, col·legial, social i cultural que puguin resultar d’interès i altres tasques que puguin ser encarregades per delegació de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa.

El GRUP té la seva seu a les dependències de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa.

Poden ser membres del Grup tots aquells col·legiats i col·legiades que, havent-ho sol·licitat, reuneixin els següents requisits i siguin admesos:

- Ésser col·legiat o col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa.

- Ser menor de 40 anys o tenir menys de 10 anys de col·legiació.

- No trobar-se inscrit o inscrita en una altra Agrupació de l'Advocacia Jove d’àmbit col·legial.

 

 

A icam.net utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca